Verse Truffel

//Nu bij Bonetti: Verse Truffel!

Nu bij Bonetti: verse truffel uit Abruzzo! Niet alleen kun je genieten van een overheerlijk bord verse pasta met verse truffel bij Bonetti, maar tevens verkopen wij de truffel nu ook los!

Dochter Annabel van Bonetti-eigenaresse Inez is samen met haar vriend Sandro een bedrijfje begonnen dat verse truffel en aanverwante producten importeert: ManciniTartufi. Calisto, de vader van Sandro, trekt er dagelijks voordat de zon opkomt, op uit met zijn zelf getrainde truffelhonden, om truffels te gaan zoeken in de bossen van Abruzzo.

Truffelhonden
Vroeger werden voor het zoeken van truffels varkens gebruikt, maar dit is nu verboden. Varkens eten de truffels graag zelf, en brengen schade toe aan de bodem. Sinds 1985 worden om die reden alleen nog honden gebruikt. Om de hond te trainen, geeft Calisto de jonge honden een voorwerp of speeltje met een stukje truffel of wat truffelolie erin. Zo wennen ze aan de geur en leren ze die geur te zoeken. Vervolgens beloont hij ze wanneer ze truffels vinden met worst, zodat de honden de truffel zelf niet opeten. Daarnaast krijgen de honden dagelijks wat pasta met een beetje truffelolie te eten.

ManciniTartufi
De truffels uit Abruzzo zijn van zeer goede kwaliteit. Omdat ManciniTartufi net gestart is, bieden zij de truffels aan tegen scherpe prijzen! Behalve verse truffels verkopen zij truffelolie, truffelsauzen, truffelkaas, truffelzout, en nog meer. Wil je verse truffel kopen, of wil je informatie, loop dan binnen bij Bonetti, of neem contact op met Annabel van Engelen: info@ManciniTartufi.nl of tel. 06 44187775.

 

By |2017-11-24T14:33:21+00:00juni 25th, 2017|Categories: Geen categorie|Tags: , , , , |0 Comments