http://www.lavocedimanduria.it/news/attualita/510652/fuga-di-cervelli-aspirante-criminologa-stregata-dalle-polpette-di-nonna-antonietta

Afgelopen week verscheen er een artikel in de plaatselijke Pugliese krant (Manduria), over de gehaktballetjes bij Bonetti van onze kokkin Francesca ! 🙂 Het krantenartikel verhaalt dat onze Francesca na haar studie rechten en specialisatie in criminologie, naar Nederland is gekomen om hier haar geluk te zoeken en haar droom te volgen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan; Francesca’s oma Antonietta heeft haar hele leven als kokkin in verschillende restaurants gewerkt, en van haar heeft Francesca zo lekker leren koken! Meer en meer legde Francesca zich toe op het perfectioneren van haar kookkunsten, en kwam zo bij Bonetti terecht.
Elke zondag maakte Antonietta voor de familie gehaktballetjes in tomatensaus, en deze staan nu op de kaart bij Bonetti. En daar zijn ze trots op in Manduria!

An article in the Mandurian newspaper (in Puglia, South of Italy)on the meatballs which our cook Francesca makes for Bonetti. The article is about Francesca, who after finishing law school in Italy, and specializing in criminology in Rome, came to Holland to seek her fortune and to follow her dreams. Francesca’s grandma Antonietta has been a professional cook all her life, and Francesca learned to cook from when she was a kid. Every sunday Antionetta made meatballs in tomato sauce for the family, and exactly these are now on the menu of Bonetti! And of that they are proud in Manduria!